Yoga with Marina

Marina Otten is een gepassioneerde yogi. Ze woont in het nabijgelegen dorp Kisbarkany met haar Belgische echtgenoot en hun drie kinderen. Ze beoefent en studeert al vele jaren yoga en zal een programma presenteren dat zowel geschikt is voor de doorgewinterde yogi als voor degenen die nieuw zijn in yoga. Bedepuszta wordt door yogadocenten vaak geprezen om zijn rust en bijzondere energie. Tijdens The Great Yonder vinden de yogasessies plaats in de nieuwe Yavanna tent, met een wijds uitzicht over de vallei.

YOGA PROGRAMMA

WOENSDAG
Langzame, meditatieve Hatha Yoga
Rugdecompressie; gericht op de bewustzijn van het lichaam en geestelijke versterking, afgesloten met ontspanningsoefeningen.

DONDERDAG
Rugyoga voor beginners
Je voelt je groter na deze les. We concentreren ons op onze ruggengraat, deze yoga helpt bij rugpijn en pijn voortkomend uit een verkeerde houding.

VRIJDAG
Energieke Vinyasa
Eén adem-één bewegingssysteem. Je kunt ervan uitgaan dat je gaat zweten, het zorgt ervoor dat je de dag met veel energie en een goede sfeer kunt beginnen

ZATERDAG
Ochtend Yin Yoga
We zullen houdingen langer vasthouden om stilte te bereiken, deze les is een perfecte heupopener, en door de heup te openen zullen we gevangen energie, die stress en spanning is, uit ons lichaam bevrijden

Marina Otten