Introductie

The Great Yonder is zowel een festival, een retraite als een inspirerende vakantie. Centraal staat de sprookjesachtige locatie waar artiesten de vrijheid krijgen om de muziek te maken die ze zelf willen en waar gasten optimaal kunnen genieten van natuur en ruimte. Een oprecht feest zonder sponsors met 300 bezoekers en artiesten, lezingen van inspirerende sprekers, qi gong en yogaklassen, spellen en activiteiten, lekker eten en goede lokale wijnen en bieren.

De plek

The Great Yonder vindt plaats in Bedepuszta. Een gerenoveerd, leegstaand dorpje aan een doodlopende weg in een prachtige vallei, waar je uren door bossen en velden kan lopen zonder enige bebouwing te zien of mensen tegen te komen. Toch is Bedepuszta meer dan een idyllisch plekje, het is ook een ecologisch en cultureel project, waarvan The Great Yonder een onderdeel is.

Meer over de plek

Programma

Muzikanten van diverse bands en muziekstromingen komen samen om muziek te maken op het podium, op een heuveltop of onder een appelboom. En er is yoga, er wordt brood gebakken, het zwembad is open en er zijn tal van spelletjes. Inspirerende sprekers maken hun opwachting, er zijn excursies en je kan genieten van Hongaarse wijnen. Moderne en traditionele koks kokkerellen met lokale producten.

Ga naar programma

Verblijf

The Great Yonder is ook een bijzondere vakantie. Het programma duurt 4 dagen, maar tickets zijn inclusief 5 dagen kamperen. Gasten kunnen de 11e al inchecken want de eerste avond wordt ook bijzonder. Er zijn volop glamping mogelijkheden voor wie meer luxe wilt en er zijn een (beperkt) aantal huizen en kamers beschikbaar. De omgeving is zeldzaam mooi en het dorp heeft faciliteiten zoals een zwembad, bar, sauna en heel veel meer.

Meer over het verblijf

Wil jij erbij zijn?

Een afgelegen dorpje in de Hongaarse Karpaten klinkt misschien ver, maar de reistijd vanaf Boedapest is slechts een uur. Er rijden transferbusjes vanaf Budapest Airport naar Bedepuszta aansluitend op de aankomsttijden van de meeste vliegtuigen. Tickets zijn inclusief 4 dagen programma (12 t/m 15 augustus), 4 ochtenden ontbijt (13 t/m 16 augustus) en 5 nachten camping (11 t/m 15 augustus) en kosten 230 euro. Kamperen is al mogelijk vanaf 11 augustus, 15.00 uur. We willen The Great Yonder kleinschalig houden, daarom is het aantal tickets gelimiteerd tot 300.

Ga naar ticketpagina >