Verblijf

Een ticket voor The Great Yonder is inclusief kampeerplaats. Je kan je tent opzetten op de camping of op een andere aangegeven plek in het dorp. Nette douches en goede toiletten zijn aanwezig (geen dixies). Voor wie meer comfort wil zijn er verschillende opties variërend van mooie kamers met eigen ingang, wc en douche, ingerichte belltents (safari tenten) met comfortabele bedden en kleine houten cabins. De huizen in het dorp zijn ook te huur, maar omdat ook artiesten in het dorp verblijven, is het aanbod beperkt. Kom je met de camper? Er zijn ook een beperkt aantal camper/caravanplaatsen met stroomvoorziening verkrijgbaar in de TICKETSHOP

> Huizen (uitverkocht )
> Kamers (uitverkocht)
> Glamping, campers, caravans (NOG BESCHIKBAAR)

Kamers

Er zijn in totaal 10 zelfstandige kamers in Bedepuszta. Deze kamers bestaan uit een eigen badkamer met toilet en douche en een slaapkamer. Alle kamers zijn twin rooms, maar de bedden kunnen ook naast elkaar worden geplaatst. Alle kamers hebben wifi en een eigen ingang vanaf het balkon.

Prijs 440 euro voor 5 nachten

BOEK IN DE TICKETSHOP

Glamping

Mini Cabin: 1-2 personen

Dit eenvoudige houten huisje combineert de voordelen van slapen in een tent, de buitenlucht en de knusse sfeer van een kleine ruimte, met het comfort van een echt bed. Het huisje bestaat uit een tweepersoonsbed (130×200 cm), een opbergruimte onder het bed en een kleine kleedruimte.

Prijs 190 euro voor 5 nachten

BOEK IN DE TICKETSHOP

Bell Tent: 1-4 personen

De comfortabele bell tents zijn een van de populairste glamping accommodaties. De ruime tenten hebben een doorsnede van 5 meter en zijn ingericht met bedden, kleden, stoelen, een lamp en aansluiting op elektriciteit voor het opladen van devices.

De Bell Tents komen in verschillende vormen: double bed (130×200), twin beds (2 bedden van 90×200) en twin double (2 bedden van 130X200). Bell tenten hebben elektra aansluiting met beperkt ampere (voor opladen telefoons – niet voor koelkasten e.d.). Alleen tenten op de D camping hebben geen elektra aansluiting.

Prijzen:

Twin (2 eenpersoonsbedden): 340 euro voor 5 nachten
Double (1 tweepersoonsbed): 340 euro voor 5 nachten
Triple (1 eenpersoonsbed en 1 tweepersoonsbed): 380 euro voor 5 nachten
Double twin (2 tweepersoonsbedden): 420 euro voor 5 nachten

D-Double (1 tweepersoonsbed -geen elektra): 310 euro voor 5 nachten

BOEK IN DE TICKETSHOP

Campers, caravans en vouwwagens

Op het terrein is een beperkt aantal camperplaatsen met stroomaansluiting (uitverkocht). Er zijn we nog een aantal plaatsen zonder elektriciteit beschikbaar. De standplaatsen zijn voor campers/caravans tot 7,5 meter. Houd er bovendien rekening mee dat het dorp in een vallei ligt. De ondergrond is dus niet 100% recht.

Prijzen:

Een standplaats zonder elektriciteitsaansluiting is 55 euro voor 5 dagen
Een standplaats met elektriciteitsaansluiting is 80 euro voor 5 dagen

BOEK IN DE TICKETSHOP

Huizen (UITVERKOCHT!)

Rozsa Huis: 1-2 personen

660 euro voor 5 nachten UITVERKOCHT!

Het rozenhuis ligt centraal in het dorp. Het huis heeft een oprit en een klein tuintje met een gezellige patio. Binnen vind je een lange gang met twee aparte kamers: een slaapkamer met tweepersoonsbed en een woonkamer. In de woonkamer kan een extra bed worden bijgeplaatst voor een derde slaapplaats (15 euro per nacht extra). Er is een aparte wc en een badkamer. De keuken is tevens eetkamer en is voorzien van een vaatwasser.

Alma Huis: 1-2 personen

680 euro voor 5 nachten UITVERKOCHT!

Dit ruime huis heeft een sfeervolle slaapkamer met tweepersoonsbed, een eetkeuken met vaatwasser, een gezellige woonkamer, een aparte badkamer en een apart toilet. Voor het huis vind je een overdekt terras, een tuin met een zitje onder de appelboom en een parkeerplaats naast het huis.

Szilva Huis: 1-6 personen

880 euro voor 5 nachten!

Het huis ligt aan de hoofdstraat en heeft een grote , gedeeltelijk overdekte binnenplaats die overloopt in een tuin. Het Tolstoj huis bestaat uit 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een woonkamer, een keuken annex eetkamer, een badkamer met wc en douche en een extra wc. Het lemen huis is ongeveer honderd jaar oud en gebouwd in traditionele stijl, langwerpig, met de woonkamer aan de straatkant.

Bartok Huis: 1-2 personen

600 euro voor 5 nachten. UITVERKOCHT!

Er zijn veel zwaluwen in het dorp, veel van hen bouwen hun nest bij dit huis. Naast een knusse binnenplaats en een tuin, biedt dit huis een traditionele woonkamer, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met douche en wc, en een eenvoudige keuken/eetkamer. Indien gewenst kan de huurder zonder meerkosten een extra tent plaatsen in de tuin.

Othello Huis: 1-5 personen 1080 euro voor 5 nachten – UITVERKOCHT!

Eén van de ruimste huizen in het dorp met een tuin, een speelveld en een boomgaard. In de tuin vind je bovendien een patio en een vuurplaats. Het huis zelf bestaat uit een keuken met vaatwasser, een eetkamer met 6 stoelen, twee ruime slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed en één met 3 eenpersoonsbedden. In de grote woonkamer staat een traditionele kemence (gemetselde houtkachel/oven). Er is een badkamer met douche en een apart toilet. Indien gewenst kan de huurder zonder meerkosten een extra tent plaatsen in de tuin.

Dolina Huis: 1-4 personen

780 euro voor 5 nachten – UITVERKOCHT!

Dit vierkante huis voor 1-4 personen staat aan de noordzijde van Bedepuszta en ligt midden in het groen. De slaapkamers bieden een prachtig uitzicht over het kreekveld en de vulkaan. Om het huis ligt een ruime tuin met een ‘buitenkamer’, een half overdekt, ommuurd terras, dat ’s zomers funtioneert als extra kamer. Het huis zelf heeft een kamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een kleine eetkamer en een keuken met vaatwasser. De badkamer heeft een toilet en een douche. Indien gewenst kan de huurder zonder meerkosten een extra tent plaatsen in de tuin.

Lenti Huis: 2 personen

690 euro voor 5 nachten! UITVERKOCHT!

Aan de noordrand van het dorp staat het Lenti Huis. Een modern huis met een woonkamer met open keuken met vaatwasser, een slaapkamer, een badkamer en een toilet. Aan het huis ligt een overdekt terras, met aan de zuidzijde een ruime tuin.