Verblijf

Een ticket voor The Great Yonder is inclusief kampeerplaats. Je kan je tent opzetten op de centraal gelegen camping. Nette douches en goede toiletten zijn aanwezig (geen dixies). Voor wie meer comfort wil, zijn er verschillende opties variërend van hotelkamer met eigen wc en douche, gemeubileerde safari tenten met comfortabele bedden, houten mini-cabins en andere Glamping opties. Een eigen huis op een paar minuten lopen van het event terrein is natuurlijk de ultiem luxe, maar omdat ook artiesten in het dorp verblijven is het aanbod beperkt. Kom je met de caravan of camper? Er zijn ook camper/caravanplaatsen met stroomvoorziening verkrijgbaar in de WEBSHOP


> Kamers
> Glamping, campers, caravans

> Huizen (uitverkocht)

Kamers

Er zijn in totaal 10 hotelkamers in Bedepuszta. Deze kamers hebben allen een eigen badkamer met toilet en douche. Het hotel ligt op minder dan 100 meter van de Yonderbar. Alle kamers hebben wifi en een eigen ingang vanaf het balkon. Huisdieren niet toegestaan.

Prijs 480 euro voor 5 nachten

Meer informatie over deze accommodatie.

Glamping

Mini Cabin: 1-2 personen

Dit eenvoudige houten huisje combineert de voordelen van slapen in een tent, de buitenlucht en de knusse sfeer van een kleine ruimte, met het comfort van een echt bed. De cabins liggen in een oude boomgaard en hebben licht en een elektriciteit aansluiting voor het opladen van de telefoon. Ze bestaat uit een tweepersoonsbed (130×200 cm), een opbergruimte onder het bed en een kleine kleedruimte.De cabins zijn inclusief beddengoed, maar exclusief handdoeken. Huisdieren zijn toegestaan.

Prijs 200 euro voor 5 nachten

Bell Tent: 1-4 personen

De comfortabele bell tents zijn een van de populairste glamping accommodaties. De ruime tenten hebben een doorsnede van 5 meter en zijn ingericht met bedden, kleden, stoelen, een lamp en aansluiting op elektriciteit voor het opladen van devices.Huisdieren niet toegestaan.

De Bell Tents komen in verschillende vormen: double bed (130×200), twin beds (2 bedden van 90×200) en twin double (2 bedden van 130X200). Bell tenten hebben elektra aansluiting met beperkt ampere (voor opladen telefoons – niet voor koelkasten e.d.).

Prijzen:

Twin (2 eenpersoonsbedden): 350 euro voor 5 nachten
Double (1 tweepersoonsbed): 350 euro voor 5 nachten
2+1 (1 eenpersoonsbed en 1 tweepersoonsbed): 400 euro voor 5 nachten
Triple (3 eenpersoonsbedden): 400 euro voor 5 nachten
Double twin (2 tweepersoonsbedden): 440 euro voor 5 nachten

Campers, caravans en vouwwagens

Op het terrein is een beperkt aantal camperplaatsen met stroomaansluiting. De meeste standplaatsen zijn voor campers/caravans tot 5 meter, maar er zijn ook een aantal grotere camperplaatsen. Er is geen stortpunt voor chemische toiletten. Houd er bovendien rekening mee dat het dorp in een vallei ligt. De ondergrond is dus niet recht.

Prijzen:

Een standplaats met elektriciteitsaansluiting voor campers/caravans tot 5 meter is 120 euro voor 5 dagen
Een standplaats met elektriciteitsaansluiting voor grotere campers is 180 euro voor 5 dagen

Huizen

Rozsa Huis: 1-3 personen

850 euro voor 6 nachten UITVERKOCHT!

Het rozenhuis ligt centraal in het dorp. Het huis heeft een oprit en een klein tuintje met een gezellige patio. Binnen vind je een lange gang met twee aparte kamers: een slaapkamer met tweepersoonsbed en een woonkamer. In de woonkamer kan een extra bed worden bijgeplaatst voor een derde slaapplaats (10 euro per nacht extra). Er is een aparte wc en een badkamer. De keuken is tevens eetkamer en is voorzien van een vaatwasser. Huisdieren niet toegestaan.

De prijs is voor 6 nachten, van 6-12 augustus.

Meer informatie over deze accommodatie.

Alma Huis: 1-3 personen

UITVERKOCHT!
900 euro voor 5 nachten

Dit ruime huis heeft een donkere slaapkamer met een tweepersoonsbed, een eetkeuken met vaatwasser, een sfeervolle woonkamer, een aparte badkamer en een apart toilet. Voor het huis vind je een overdekt terras, een tuin met een zitje onder de appelboom en een parkeerplaats naast het huis. In de woonkamer kan een extra bed worden geplaatst (10 euro per dag). Huisdieren niet toegestaan.

De prijs is voor 6 nachten, van 6-12 augustus.

Meer informatie over deze accommodatie.

Szilva Huis: 1-6 personen

UITVERKOCHT!
1100 euro voor 6 nachten

Het huis ligt aan de hoofdstraat en heeft een grote, gedeeltelijk overdekte binnenplaats die overloopt in een tuin. Het bestaat uit 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een woonkamer, een keuken annex eetkamernet vaatwasser, een badkamer met wc en douche en een extra wc. Het lemen huis is ongeveer honderd jaar oud en gebouwd in traditionele stijl, langwerpig, met de woonkamer aan de straatkant. Huisdieren niet toegestaan.

De prijs is voor 6 nachten, van 6-12 augustus.

Meer informatie over deze accommodatie.

Bartok Huis: 1-2 personen

750 euro voor 6 nachten. UITVERKOCHT!

Naast een knusse binnenplaats en een tuin, biedt dit huis een traditioneel ingerichte woonkamer, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met douche en wc, en een eenvoudige keuken/eetkamer. Indien gewenst kan de huurder zonder meerkosten een extra tent plaatsen in de tuin. Huisdieren niet toegestaan.

De prijs is voor 6 nachten, van 6-12 augustus.

Meer informatie over deze accommodatie.

Othello Huis: 1-6 personen
UITVERKOCHT!
1100 euro voor 6 nachten UITVERKOCHT!

Eén van de ruimste huizen in het dorp met een tuin, een speelveld en een boomgaard. Het huis zelf bestaat uit een keuken met vaatwasser, een eetkamer met 6 stoelen, twee ruime slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed en één met 3 eenpersoonsbedden. In de grote woonkamer staat een traditionele kemence (gemetselde houtkachel/oven). Het is mogelijk hier een extra bed te plaatsen (10 euro per dag). Er is een badkamer met douche en een apart toilet. Indien gewenst kan de huurder zonder meerkosten een extra tent plaatsen in de tuin. Huisdieren niet toegestaan.

De prijs is voor 6 nachten, van 6-12 augustus.

Meer informatie over deze accommodatie.

Dolina Huis: 1-4 personen

UITVERKOCHT!
950 euro voor 6 nachten

Dit vierkante huis voor 1-4 personen staat aan de oostzijde van Bedepuszta en ligt midden in het groen. De slaapkamers bieden een prachtig uitzicht over het kreekveld en de vulkaan. Om het huis ligt een ruime tuin met een ‘buitenkamer’, een half overdekt, ommuurd terras, dat ’s zomers funtioneert als extra kamer. Het huis zelf heeft een kamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een kleine eetkamer en een keuken met vaatwasser. De badkamer heeft een toilet en een douche. Indien gewenst kan de huurder zonder meerkosten een extra tent plaatsen in de tuin. Huisdieren niet toegestaan.

De prijs is voor 6 nachten, van 6-12 augustus.

Meer informatie over deze accommodatie.

Lenti Huis: 1-2 personen

850 euro voor 6 nachten UITVERKOCHT!

Aan de noordrand van het dorp staat het Lenti Huis. Een huis met een mix van modern en authentiek. De woonkamer heeft een open keuken met vaatwasser, er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer en een toilet. Aan het huis ligt een overdekt terras, met aan de zuidzijde een ruime tuin. Huisdieren niet toegestaan.

De prijs is voor 6 nachten, van 6-12 augustus.

Meer informatie over deze accommodatie.

Kovács Huis: 1-8 personen

1100 euro voor 6 nachten UITVERKOCHT!

Het Kovács huis is het eerste huis in het dorp en ligt op een steenworp van de Yonderbar en de event area. Dit grote huis was oorspronkelijk de smederij van het dorp. Het staat in een grote schaduwrijke tuin en is, omdat het weinig ramen heeft, koel en donker. Er zijn drie slaapkamers aan de oostzijde, waarvan 2 kleine kamers met stapelbed en 1 slaapkamer met tweepersoonsbed. Daarnaast is er een woonkamer met keuken en een slaapkamer aan de westzijde met een tweepersoonsbed en ruimte voor een bijzetbed (10 euro per dag extra). Er zijn 2 toiletten en 2 douches in het huis aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan.

De prijs is voor 6 nachten, van 6-12 augustus.

Meer informatie over deze accommodatie.

Retro Huis: 1-7 personen

UITVERKOCHT!
1000 euro voor 6 nachten

Dit grote huis ligt op 100 meter lopen van de Yonderbar en de event area. Het is gelegen in een grote, omheinde tuin met een boomgaard. Het huis zelf is gerenoveerd maar daarbij wel geheel in jaren 70 stijl gelaten. Er is een grote woonkamer met een tweepersoons slaapbank en een bed, een keuken, een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Het Retro huis heeft ook een overdekt terras. In het huis zijn 2 toiletten en 2 douches aanwezig.

De prijs is voor 6 nachten, van 6-12 augustus.

Meer informatie over deze accommodatie.