De Yonderbar

Het eerste gebouw als je Bedepuszta binnen komt is de Yonderbar, de knusse huiskamer van het dorp. Hier kan je van vroeg tot laat terecht voor huisgemaakte limonades, regionaal gestookte palinka en goede bieren. De bar is een gezellige ruimte met een toog, een salon met een grote collectie goede bordspellen en een overdekt buitenterras met uitzicht over het Matragebergte en de bartuin.

> Openingstijden: 8:00- ’s nachts 

Paviljoen

Het Paviljoen is een grote overdekte ruimte met 140 zitplaatsen waar gasten ’s ochtends terecht kunnen voor een goed ontbijt als onderdeel van de Breakfast Club. De rest van de dag is het Paviljoen een openbare plek waar gegeten kan worden. Eten wordt verzorgd vanuit de keuken tegenover het Paviljoen.

Zwembad

Het zwembad is een heerlijke plek om af te koelen. naast het zwembad ligt een veldje met zonnematjes. Het zwembad is open van zonsopkomst tot zonsondergang.

Hammocks & Volleybal

Naast het beachvolleybalveld en vlakbij de Yonderbar vind je de meest relaxte plek van het dorp, het Hammock Camp, waar je in één van de  20 hangmatten weg kan dommelen, een drankje weg kan nippen of een boek kan lezen.
Het beachvolleybalveld ligt midden in het groen en biedt een goede reden om de hangmat uit te komen. En vice versa natuurlijk.

Podium

Het podium staat in de bartuin voor de Yonderbar. Hier vinden dagelijks concerten plaats. Ook zittend op het overdekte terras of in de theetuin is het podium goed te zien, de tuin zelf biedt plek aan 250 personen.

Weide

Heuvelopwaarts vanaf het Paviljoen en het Zwembad kom je bij een gezellige zone met picknicktafels en hangmatten waar je terecht kan bij de Palletbars voor lokaal gemaakte fruitlimonades, Hongaarse speciaalbieren en goede koffie en thee. 

De Lobby

De Lobby is een relax-plek in een oude boerderij waar je tafelvoetbal of ping pong kan spelen en een dartpijltje kan gooien, maar waar je je ook heerlijk in de schaduw kunt terugtrekken voor een spelletje van het een of ander. In de Lobby staat ook een grote boekenkast met een mooie collectie Nederlands- en Engelstalige boeken en een fraaie collectie stripboeken van klassiekers als Guust Flater en Robbedoes tot Corto Maltese en moderne strips. Een feestje voor de liefhebber.

School

De voormalige dorpsschool is omgebouwd tot een grote ruimte die wordt gebruikt voor de lezingen van Jaap Scholten en zijn gasten en de andere sprekers. Ook kan de ruimte gebruikt worden voor yoga en workshops. Bovendien vinden hier de filmvoorstellingen plaats. 

Wijnkelder

Momenteel wordt hard gewerkt aan een koele wijnkelder met panorama terras. Gewoon een hele gezellige plek, maar ook de lokatie voor de wijnproeverijen.

Sauna

De sauna staat op het hoogste punt van Bedepuszta.De ruimte biedt plek aan 6 personen, er zijn ook douches en toiletten in het gebouw. Tijdens het festival zal de sauna iedere ochtend en avond aan staan.

Parking

Op de weide naast de weg wordt tijdens The Great Yonder een parking aangelegd. Parkeerplaatsen zijn te boeken in de ticketshop.

Toiletten en douches

Er zijn voldoende toiletten en douches (zie kaart) op het terrein. We hebben daarom geen chemische toiletten en cabine/groepsdouches.

Receptie

Bij de receptie (of bij de naastgelegen Yonderbar) vind je een balie voor gastenservice. Ook kun je hier terecht voor munten en een mini-markt voor het hoognodige en producten van lokale ambachtsmensen.