Tickets 2024

Tickets komen eind november/begin december beschikbaar. Volg ons op Facebook voor de aankondiging van de datum van het festival en de aankondiging van de start verkoop voor The Great Yonder 2024.

Festivaltickets

Tickets voor The Great Yonder kosten in totaal 298 euro:
– programma: 150 euro
– 5 x ontbijt: 50 euro
– verblijf: 98 euro
Tickets zijn inclusief ontbijt op 7,8,9,10,11 augustus 2024. Tickets zijn inclusief kampeerplek.

Kindertickets: 150 euro
Dit ticket is uitsluitend voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar onder begeleiding van een volwassene met een ticket voor The Great Yonder 2024. Ook inbegrepen is 5 x ontbijt (van 7 tot en met 11 augustus).
Voor entree van kinderen die op 6 augustus 2024 niet ouder dan 4 jaar zijn en onder begeleiding van volwassene met een ticket voor The Great Yonder 2024 zijn, hoeft niet te worden betaald.

De camping en de accommodaties zijn geopend vanaf 6 augustus 2024. Check-in is op 6 augustus 15.00 uur, check-out is op 11 augustus om 13.00 uur.

Overige tickets

Ticket voor hond: 16 euro
Prijs is voor het gehele festival. Honden zijn onder voorwaarden welkom op het festival. Honden mogen geen overlast veroorzaken, dienen te zijn aangelijnd, en zijn niet toegestaan bij indoor programma’s en bij de keuken. Let op als je een huis, kamer of bell-tent boekt! In de meeste huizen zijn honden niet toegestaan.

Parking ticket: 20 euro
Plek van maximaal 5 meter op de parkeerweide voor het hele festival.

Parking ticket busjes/grote auto’s: 35 euro
Plek van maximaal 12 meter op de parkeerweide voor het hele festival.

Ticket kleine camper/caravan/vouwwagen met aansluiting 220V: 120 euro voor 5 dagen
Standplaats van 5 x 5 meter voor een camper, caravan of vouwwagen met aansluiting 220 Volt, inclusief 5 Ampere dagverbruik. Geen aansluiting voor water en riool en geen stortpunt chemisch toiletten aanwezig. Maximale lengte 5 meter.

Ticket grote camper/caravan met aansluiting 220V: 180 euro voor 5 dagen
Standplaats van 8 x 5 meter voor campers, caravans of vouwwagens met stroomaansluiting van 220 Volt en maximaal gebruik van 5 Ampere/dag. Geen stortplaats chemisch toilet en geen water/rioolaansluiting aanwezig. Op The Great Yonder zijn slechts een beperkt aantal standplaatsen. De maximale lengte van de camper is 8 meter.

The Great Yonder is een besloten evenement.
Er zijn geen tickets verkrijgbaar op de locatie zelf.

Tickets, accommodaties en services zijn verkrijgbaar in de ticketshop. De link staat links op deze pagina.

Reis

Er rijden transfers van en naar Budapest Airport.

Verblijf

Boek hier een huis of kamer in Bedepuszta (zolang de voorraad strekt). Ook zijn er glamping opties in de vorm van Bell Tents en Cabins. Een overzicht van alle verblijfsopties is te vinden op de verblijf-pagina.

Services

Check services zoals lockers met 220V, mountainbike verhuur en parking tickets.