Tickets

Via de ticketshop stel je jouw bezoek aan The Great Yonder samen. Je kan kiezen uit festivaltickets, reis, verblijf en services. Combineren is mogelijk, maar je producten los van elkaar bestellen kan ook. Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de vragen-pagina of neem contact met ons op.

Ga naar ticketshop >

Festivaltickets

Tickets voor The Great Yonder kosten 250 euro en zijn geldig voor het hele festival van 15-18 augustus 2019, inclusief kampeerplek van 15-21 augustus 2019. Ook zijn er tickets tegen een gereduceerde prijs voor kinderen te koop.

Ga naar ticketshop >

Reis

Vanaf Budapest Airport rijden rechtstreeks bussen naar The Great Yonder. Voor bezoekers die met de auto komen kan er tegen betaling geparkeerd worden.

Verblijf

Boek hier een huis of kamer in Bedepuszta (zolang de voorraad strekt). Ook zijn er glamping opties in de vorm van Bell Tents en Garden Beds. Een overzicht van alle verblijfsopties is te vinden op de verblijf-pagina.

Services

Iedere dag van een verzorgd ontbijten genieten op het Paviljoen? Boek dan hier je ticket voor de Breakfast Club. Check ook de andere services zoals lockers met 220V, mountainbike verhuur en parking tickets.