Programma

’s Avonds staat er een zeer divers programma op het podium met de o.a. gipsy-jazz en balkan beat van Hét Hát Klub, de big band-beat-soul sound van The Spinshots, de energieke pop-rock van Mongooz, geniale improvisaties van Jam de la Creme en de elektronische live-act van Dialoque. Daarnaast zijn er optredens van singer-songwriters bij zonsondergang. Dj’s vullen de avond, waarbij het feest zich voortzet rond de Yonderbar en het kampvuur.

Overdag is van alles te doen tijdens The Great Yonder Er zijn singer-songwriters, solisten en sprekers, maar je kan natuurlijk ook gewoon dat boek uitlezen in de hangmat of dat wijntje drinken onder de acacia. Alles wat gebeurd is kleinschalig en intensief, mede omdat de meeste artiesten onderdeel zijn van het publiek. Overdag maken muzikanten de muziek waar en wanneer het hen uitkomt. Naast artiesten die de hele tijd in het dorp verblijven zullen dit jaar dagelijks gastmuzikanten naar The Great Yonder komen. Sprekers treden wel op vaste tijden aan. Ook de yoga-, qi gong- en meditatielessen zijn op vaste tijden. Aanbod van eten en drinken gaat de hele dag en avond door. Andere activiteiten zoals wandelingen en workshops worden dagelijks aangekondigd.

Welke artiesten komen dit jaar?

Meerdere artiesten al aangegeven graag te zullen komen, maar het wordt pas in juli duidelijk of hun agenda’s dat toelaten; de tijd zal het leren. Sowieso staan er dit jaar iedere avond meerdere acts op het podium. Dankzij de dj’s zullen tunes vanuit de hele wereld en van alle tijden de revue passeren. Bands en singer/songwriters brengen een intiem programma variërend van balkan muziek tot soul en rock, zowel electronisch tot akoestisch.

Verder zullen er dit jaar workshops en proeverijen zijn inclusief consumpties en materialen. Plekken voor deze workshops en proeverijen kunnen van tevoren worden gereserveerd. Voor deze materialen en consumpties moet wel worden bijbetaald. Dit geld ook voor massages, deze zijn dit jaar van tevoren te reserveren.

  • Alle
  • Geen categorieën