Programma

Er is van alles te doen tijdens The Great Yonder, maar niets moet, je kan natuurlijk ook gewoon dat boek uitlezen in de hangmat of dat wijntje drinken onder de acacia.

Overdag maken muzikanten de muziek waar en wanneer het hen uitkomt. Naast artiesten die de hele tijd in het dorp verblijven zullen dit jaar dagelijks gastmuzikanten naar The Great Yonder komen. Sprekers treden wel op vaste tijden aan. Ook de yoga-, qi gong- en meditatielessen zijn op vaste tijden. Aanbod van eten en drinken gaat de hele dag en avond door. Andere activiteiten zoals wandelingen en workshops worden dagelijks aangekondigd. ’s Avonds staan er minimaal twee bands op het podium en ’s nachts is het feest tot laat in de Yonderbar.

Welke artiesten komen dit jaar?

Dat weten we zelf ook nog niet precies. Twee muzikanten (Irene Brigitte en Diederik Nomden) en schrijver Jaap Scholten hebben we komend jaar teruggevraagd als artiest en curator met de vraag een artiest mee te nemen van wie zij denken dat deze goed zou passen bij de sfeer van The Great Yonder. Verder hebben meerdere artiesten al aangegeven graag te zullen komen, maar het is nog niet duidelijk of hun agenda’s dat toelaten. De tijd zal het leren.

Verder zullen er dit jaar workshops en proeverijen zijn inclusief consumpties en materialen. Plekken voor deze workshops en proeverijen kunnen van tevoren worden gereserveerd. Voor deze materialen en consumpties moet wel worden bijbetaald. Dit geld ook voor massages, deze zijn dit jaar van tevoren te reserveren.