Programma

De invulling van het programma van The Great Yonder 2024 wordt vanaf december 2023 bekend gemaakt via Facebook en Instagram. Maar zo ziet het programma er ongeveer uit:

Ochtend: De dag begint goed met ontbijt in de Breakfast Club. Vanuit het dorp loop je direct de natuur in, en een ochtendwandeling is een prachtige begin van de dag. In de nieuwe Yavanna tent worden dagelijks yogalessen gegeven en volwassenen kunnen gebruik maken van de sauna’s en de hot tub. Ook zijn er geluidsschaal sessies of kan je jezelf wakker dansen met ecstatic dance. Uiteraard opent ook het zwembad al in de ochtend.

Middag: Het middagprogramma ontstaat organisch en wordt door de artiesten zelf aangekondigd. De gastmuzikanten bepalen zelf wat, waar en wanneer ze spelen. Ook zijn er dagelijks sprekers en tastings waar je je apart voor in kan schrijven. Het zwembad is populair bij de kinderen maar er is ook van alles te doen op de Meadow en rond de Folk Fun Fair. Eten is vanaf het middaguur te verkrijgen bij de zomerkeuken waar de chefs van Yonder Kitchen staan te kokkerellen. Het aanbod van eten en drinken gaat de hele dag en avond door. Ondertussen kan je natuurlijk ook gewoon gaan wandelen of mountainbiken in de prachtige omgeving, sfeerproeven op een terras of relaxen in één van de vele hangmatten.

Avond: Vanaf 17.00 uur beginnen de programma’s in het Paviljoen, op het podium bij de Yonderbar of in de Yavanna tent. Iedere avond staan er drie acts op het podium, de lampjes gaan aan en we maken een kampvuur. Na de optredens stopt de muziek op het buitenterrein en verplaatst het feestje zich naar de Yonderbar waar het doorgaat tot in de late uurtjes.

  • Alle
  • Geen categorieën