Programma

De dag begint goed met ontbijt in de Breakfast Club (het ontbijt is in de prijs inbegrepen). Bovenop de heuvel worden dagelijks yoga-, qi gong- en meditatielessen gegeven. Ook kan iedereen gebruik maken van de sauna en de hot tubs.

Het middagprogramma ontstaat organisch en wordt door de artiesten aangekondigd op een groot schoolbord in het paviljoen. Muzikanten maken muziek waar en wanneer ze maar willen, maar er is ook ruimte voor andere initiatieven, zowel van genodigden als van de gasten. Het zwembad is populair bij de kinderen maar er is ook van alles te doen op en rond de Folk Fun Fair. Verder zijn er tastings, workshops en sprekers, maar je kan natuurlijk ook gewoon dat boek uitlezen in de hangmat of dat wijntje drinken onder de acacia. Het aanbod van eten en drinken gaat de hele dag en avond door.

’s Avonds concentreert het feest zich rond de gezellige Yonderbar maar er wordt ook dagelijks een film gedraaid in de school. Iedere avond staan er twee nieuwe acts op het podium, de lampjes gaat aan en we maken een kampvuur. Na de optredens volgen de dj’s met dansmuziek tot in de late uurtjes.

Welke acts er op het podium staan en welke artiesten dit jaar op het festival verblijven wordt vanaf april tot juni op deze pagina bekend gemaakt.