Overige programma’s

Yoga, sauna en ontbijt

Nanda Duin van geeft tijdens The Great Yonder iedere dag yoga en qi qong. Ook zijn er massages te boeken. Voor nog meer ontspanning kunnen de gasten van 8 uur ‘s ochtends tot 1 uur ’s middags gebruikmaken van de sauna en de hot tub. In het paviljoen wordt dagelijks ontbijt geserveerd (Breakfast Club). Het ontbijt is in de prijs inbegrepen. 

Sprekers

Iedere dag is er minimaal één spreker op The Great Yonder.

Tastings

Evenals in 2021 zijn er diverse proeverijen waaraan deelgenomen kan worden.

Eten en drinken

De chefs van Taste of Yonder zijn weer present met zowel daily menu’s als een gevarieerd aanbod lekker eten voor zowel vegetariërs als vleeseters. De Yonderbar opent ‘s ochtends al voor goede koffie, thee en limonade en ook de tuinbar opent ‘s middags met kwaliteitswijnen en speciaalbieren.

Vermaak

Verder is er een programma voor kinderen op de Folk Fun Fair, er is een puzzeltocht, het zwembad is open, je kan biljarten, pingpongen, badmintonnen of je uitsloven op het beachvolleybalveld en heerlijk uitrusten in een van de vele hangmatten. Ook de directe omgeving is het ontdekken waard, er zijn wandelroutes en er zijn mountainbikes te huur bij de bar en er zijn safari’s met een Russische UAZ over de landwegen in de omgeving.