Overige programma’s

Yoga, sauna en ontbijt

Nanda Duin van geeft tijdens The Great Yonder iedere dag yoga en qi qong. Ook zijn er massages te boeken. Voor nog meer ontspanning kunnen de gasten van 8 uur ‘s ochtends tot 1 uur ’s middags gebruikmaken van de sauna en de hot tub. In het paviljoen wordt dagelijks ontbijt geserveerd (Breakfast Club). Het ontbijt is in de prijs inbegrepen. 

Sprekers

Schrijver Jaap Scholten is vaste gast op The Great Yonder en leest onder andere voor uit nog te publiceren werk. Initiatiefnemer van het festival en het utopische dorp Bedepuszta, Elroy Thummler, vertelt in een Q&A over de realisatie en toekomstplannen van het dorp. Verder is een lezing over gipsy jazz legende Djando Reinhardt door Loes Rusch, ondersteund door jazzgitarist Márton Stummer. Chef kok Herb van Drongelen is gespecialiseerd in seizoensgebonden koken met locale producten. Op The Great Yonder komt hij vertellen met welke uitdagingen en oplossingen we te maken krijgen met deze manier van koken.

Tastings

Alsof dat allemaal niet genoeg is, kunnen gasten zich ook inschrijven voor een bijzonder diner van chef Van Drongelen of een proeverij met zeer bijzondere Hongaarse wijnen van wijnspecialist Rebeka Györfi. Ook is er een workshop over thee van specialist Gabor Talos van Zhao Zhou en kunnen we luisteren naar het mooie verhaal van de wereldberoemde dessertwijnen van Tokaj door wijnmaker László Pelle, en daar wordt ook geproefd natuurlijk.

Eten en drinken

De chefs van Taste of Yonder zijn weer present met zowel daily menu’s als een gevarieerd aanbod lekker eten voor zowel vegetariërs als vleeseters. De Yonderbar opent ‘s ochtends al voor goede koffie, thee en limonade en ook de tuinbar opent ‘s middags met kwaliteitswijnen en speciaalbieren.

Vermaak

Verder is er een programma voor kinderen op de Folk Fun Fair, er is een puzzeltocht, het zwembad is open, je kan biljarten, pingpongen, badmintonnen of je uitsloven op het beachvolleybalveld en heerlijk uitrusten in een van de vele hangmatten. Ook de directe omgeving is het ontdekken waard, er zijn wandelroutes en er zijn mountainbikes te huur bij de bar.