Kinderprogramma’s

In Bedepuszta hebben kinderen héél veel ruimte. Tijdens The Great Yonder is dan ook genoeg te doen voor kinderen die graag buiten spelen. Iedere dag is er een folk fair met een met de hand aangedreven draaimolen en een groot aantal traditionele spellen. Voor sommige spellen en activiteiten is begeleiding nodig. Er zijn tijdens de openingstijden voortdurend begeleiders aanwezig. 

Daarnaast zijn er ook simpele folklore spellen en er komt een knutseltafel met een speeltent.  Naast het reguliere zwembad komen er bovendien kleine badjes voor de kleintjes. Mocht het weer eventueel tegenzitten dan organiseren we een filmprogramma. 

Verder krijgen we bezoek van een lokale táncház groep. In Hongarije zijn traditionele groepsdansen nog erg populair bij jongeren. We willen de lokale bevolking graag in ons project betrekken, een demonstratie/workshop Hongaars dansen met kinderen past daarom perfect in dat plaatje. Tenslotte komt er ook dit jaar een demonstratie boogschieten. Uiteraard mogen de kinderen na de demonstratie zelf ook proberen de pijl in de roos te schieten.