Extra

Word lid van de Breakfast Club en geniet iedere ochtend van een uitgebreid ontbijt. Verblijf je op de camping en wil je niet de hele tijd met waardevolle spullen rondlopen, of je telefoon ergens opladen? Huur dan een locker met elektriciteitsaansluiting. En er zijn meer services: zo bieden we onder andere de mogelijkheid om een mountainbike te huren om het landschap van de Cserhát te verkennen.

Wil je je bezoek aan The Great Yonder combineren met interessante evenementen in de regio of een rondreis door Midden Europa maken? We zetten hier één en ander op een rij.

Tijdens The Great Yonder

Aanvullende services:

Locker met 220V: Privé locker met sleutel met elektriciteitsaansluiting voor het opladen van telefoon:  35 euro voor 7 dagen 

Mountainbike verhuur: Verhuurperiode per dag van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds: 15 euro per dag

Voor wie de 11e al aankomt is het mogelijk om avondeten en ontbijt te reserveren .

Voor en na The Great Yonder

Wat gebeurt er in de omgeving van Bedepuszta voor en na The Great Yonder?

4-10 augustus 2020: Sziget Festival in Boedapest

Eén van Europa’s grootste festivals op iets meer dan een uur rijden van Bedepuszta. Voor Sziget zijn weekkaarten of  dagkaarten verkrijgbaar. Wellicht dus een leuke combinatie met The Great Yonder? 

18-20 augustus 2020: Festival of Folk Arts in Boedapest

Direct na The Great Yonder start de grootste folk happening in Midden Europa. Pottenbakkers, instrumentenmakers, smeden, vilters en steenhouwers; allerlei soorten ambachtslieden uit het voormalige Groot-Hongarije komen hier samen in Boedapest met hun waren en kunsten. Heel leuk om te bezoeken! Naast de stalletjes met handgemaakte waren en workshops is er veel aandacht voor eten, drinken en volksdans.

20 augustus 2020: Nationale feestdag

Op de twintigste augustus viert het hele land het 1020 jarig bestaan van de staat Hongarije. In Boedapest gebeurt dat met een grote vuurwerkshow aan de Donau na zonsondergang.