Extra

Chefkok Herb van Drongelen kookt voor een kleine groep met mooie producten uit het dorp en de omgeving. Het exclusieve diner is op voorhand te reserveren in de webshop.

Ontdek bijzondere Hongaarse kwaliteit wijnen op onze wine tasting. Je betaalt de inkoopprijs, dus reken maar op waar je voor je geld.

Spring ’s ochtends op een mountainbike en je rijdt binnen een minuut in een prachtig landschap van velden en bossen. De fietsen zijn te reserveren in de webshop.

Verblijf je op de camping en wil je niet de hele tijd met waardevolle spullen rondlopen, of je telefoon ergens opladen? Huur dan een locker met elektriciteitsaansluiting.

Zoals elders vermeld is er een sauna in het dorp. Wil je ook een of meer heerlijke massages tijdens The Great Yonder? Reserveer deze dan nu, want het aanbod is beperkt.

Heb je andere verzoeken? Wil je bijvoorbeeld paardrijden bij een manege in de buurt? Laat het ons weten, wij helpen graag.

Exclusief diner op wijnterras

Chef kok Herb van Drongelen van Herb’s Kitchen in Amsterdam kookt met ingredi├źnten uit het dorp. Herb is gespecialiseerd in seizoensgebonden koken met lokale gerechten. Voor het diner is een beperkt aantal plaatsen. Reserveer op tijd!

Verhuur mountainbikes

Mountainbike verhuur

Verhuurperiode per dag van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds: 15 euro per dag.

Massages

In de webshop is het mogelijk om nu al een massage te reserveren voor tijdens The Great Yonder. De massages worden gegeven door Nanda Duin.