Ecstatic Dance

Pluk de dag met Ecstatic Dance!

Wat is Ecstatic Dance precies? Heel simpel: schoenen uit, geen drugs of alcohol, een fijne omgeving, headsets op, even niet meer spreken en dansen maar… 

DJade en Joshua nemen je in hun live muziek en dj sets mee in een wereld van muziekstijlen.

Daarnaast geven Joshua en Jade een Khulana sessie met het accent op verstilling en bewust ademen met een verdiepend aspect. Daarna een lichte en korte warming up om over te gaan in een Ecstatic Dance sessie met DJade en Live gespeelde eStruments.

Jade is een Ecstatic Dance DJ die de meest uiteenlopende muziek en stijlen verbind in haar set. Van Afrikaanse en Sufi muziek tot Deep House, Hip-Hop en Dubstep en van Klassieke- en Folk-thema’s moeiteloos doorschakelt naar Drum & Bass en Elektronische trance dance beats. Opgeleid als performance-, beeldend- en sound artist aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunst en het Conservatorium in Den Haag en daarnaast getraind in de NIA bewegingsleer is Jade een fervent danser. Als DJ denkt ze vanuit beweging, verbinding, emotie en dynamiek. Haar passie en energie zijn aanstekelijk en raakt een ieder die bij haar optredens aanwezig is.

Joshua Samson is percussie artiest, eStrument speler en improvisator pur sang. Joshua speelde de afgelopen jaren op de Great Yonder als solo artiest en samen met het Jam de la Creme collectief. Hij reisde met zijn muziek door India, Zuid-Amerika, de VS, China, Afrika en bijna alle landen in Europa en is nu weer terug in Bedepuszta.