Vinyasa Yoga

Deze vorm van yoga is dynamisch. Alle verschillende houdingen vloeien in elkaar over, ondersteund door de ademhaling. Hierdoor is het mogelijk om kracht op te bouwen terwijl er ook maximale ontspanning gezocht kan worden. Uitgangspunt van de les is de zonnengroet die als verbinding tussen de verschillende krachtselementen steeds terugkeert. Verder word er in de les ook aandacht besteed aan de ademhaling, meditatie en een eindontspanning. De les is zo opgebouwd dat het voor ieder niveau te volgen is. Na de opwarming worden krachtsopbouwende oefeningen gedaan die daarna in een sequense verwerkt worden. Aan het einde van de les zal het tempo weer wat naar beneden gaan en zal er een rustmoment ingelast worden zodat alle opgedane informatie verwerkt kan worden.

Waar ik erg naar uitkijk, is een les bij zonsopgang. De zon begroeten met een zonnengroet.

Over Linda en Nanda

Linda en Nanda leven met hun partners in Bedepuszta, van hieruit organiseren ze workshops, lessen and retraites.”. 

LINDA: 46 jaar, getrouwd en 2 kinderen.

“Als kind al begonnen met bewegen en er nooit meer mee gestopt. Begonnen met kunstschaatsen, daarna een dansopleiding en een professionele danscarriëre bij het Internationaal Danstheater. Na het dansen heb ik een opleiding gedaan tot GYROTONIC trainer en yoga docent.”

NANDA: 55 jaar, getrouwd.

“Als ik ergens in geloof dan is het dat het lichaam vele malen wijzer is dan de geest…. Ik ben, sinds 2004, Tai Chi Chuan docent & sinds 2017 is daar Yin Yoga bijgekomen. Daarnaast ben ik oefentherapeut Mensendieck.”