Meditatie

Ook wel genoemd een beoefening van in het moment zijn. Er zijn vele vormen, technieken, theorieën en filosofieën hoe je kunt mediteren en de gemeenschappelijke factor is altijd: ademhaling. Tijdens deze meditatie is de manier om via het lichaam je geest te doen ontspannen. Het is een begeleidende meditatie waarbij we ons richten en concentreren op de somatische (lichaams) waarneming. Uiteindelijk komen we bij de adem uit en doen een begeleidende Yin-ademmeditatie.
In meditatie de Yi (wilskracht, intentie, focus) en de Chi (energie) samenbrengen. Geest en lichaam ontspannen en worden gevoed door de ademhaling. 

Over Linda en Nanda

Linda en Nanda leven met hun partners in Bedepuszta, van hieruit organiseren ze workshops, lessen and retraites.”. 

LINDA: 46 jaar, getrouwd en 2 kinderen.

“Als kind al begonnen met bewegen en er nooit meer mee gestopt. Begonnen met kunstschaatsen, daarna een dansopleiding en een professionele danscarriëre bij het Internationaal Danstheater. Na het dansen heb ik een opleiding gedaan tot GYROTONIC trainer en yoga docent.”

NANDA: 55 jaar, getrouwd.

“Als ik ergens in geloof dan is het dat het lichaam vele malen wijzer is dan de geest…. Ik ben, sinds 2004, Tai Chi Chuan docent & sinds 2017 is daar Yin Yoga bijgekomen. Daarnaast ben ik oefentherapeut Mensendieck.”

PastedGraphic-2.png